HBN - View

HBN - View

HBN View bioetanolitakassa on kestävä maalattu metallirunko. Etuosa on antrasiitin harmaata ja sivut, pääliosa, säätimet sekä kahva harjattua terästä. Saatavana on myös malli,  jossa etuosa on valuraudan harmaata ja sivut, pääliosa, säätimet sekä kahva antrasiitin harmaata. View bioetanolitakassa on ikkunat myös sivuilla, joten se luo tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

HBN - Vanity

HBN - Vanity

HBN Vanity bioetanolitakassa on erittäin tukeva metallirunko. Sen etuosa ja kahva on maalattu antrasiitin harmaalla. Sivut ja yläosa ovat saatavina kirsikan punaisina tai vaniljan valkoisina.

HBN - Pyramid

HBN - Pyramid

HBN Pyramid bioetanolitakan runko on maalattu antrasiitin harmaaksi.

Kahvan, yläosan ja sivujen värivaihtoehdot ovat:

  • vaalean harmaa
  • salvian vihreä
  • vaalean sininen metallihohto

(Tuotannossa alkaen 2017)

HBN - Adam

HBN - Adam

HBN Adam bioetanolitakassa on vankka metallirunko, joka on maalattu antrasiitin harmaaksi edestä ja burgundin punaiseksi päältä ja sivuilta. Kahva on harjattua terästä. Saatavana on myös malli, jossa etu- ja pääliosa on maalattu vaniljan valkoisiksi ja sivut mustaksi. Myös tässä mallissa kahva on harjattua terästä.

(Tuotannossa alkaen 2017)

HBN bioetanolitakat

Sen lisäksi että HBN bioetanolitakat ovat ulkoasultaan upeita ja laadukkaasti valmistettuja, niin ne ovat markkinoiden tehokkaimpia (4kW). Lisäksi niiden paloaika on pitkä (n. seitsemän tuntia) – säädettävässä versiossa jopa kaksitoista tuntia.

HBN bioetanolitakat eivät vaadi hormia, joten ne on hyvin helppoja asentaa tai sijoittaa uudelleen. Koska HBN bioetanolitakat eivät välttämättä vaadi sähköä toimiakseen, niin ne soveltuvat mainiosti esimerkiksi kesämökille, parvekkeelle ja terassille lämmittämään alkukevään ja alkusyksyn kylmiä iltoja. Mikäli on mahdollista liittää HBN bioetanolitakka sähköverkkoon saadaan lämpö leviämään tehokkaasti takassa olevan tuulettimen avulla.

Värikartta