Pellettitakka RIKA - INDUO

Pellettitakka RIKA - INDUO

Jo vuodesta 1955 toimineen itävaltalaisen RIKA:n valmistama moderni INDUO yhdistelmätakka luo lämmöllään kodikkuutta tilaan kuin tilaan. INDUO yhdistelmätakan innovatiivinen ja moderni tekniikka tunnistaa automaattisesti käytetäänkö lämmitykseen pellettiä vai puuta.

INDUO:ssa kuten kaikissa muissakin RIKA:n valmistamissa takoissa on useita pinta- ja värivaihtoehtoja.

Lue lisää RIKA:n sivuilta

Pellettitakka RIKA - MIRO

Pellettitakka RIKA - MIRO

Siro ja ajattomasti muotoiltu RIKA:n valmistama MIRO pellettitakka tuo arvokkaan ja yksilöllisen yksityiskohdan kotiisi. Helppohoitoisen MIRO pellettitakan tekniikka on uusinta uutta ja siihen on saatavilla useita eri pintaratkaisuja.

MIRO pellettitakka on täydellinen valinta sen ”luonnolliseen ympäristöön” — eli olohuoneeseen. Tätä mallia on vaikea päihittää.

Lue lisää RIKA:n sivuilta

Pellettitakka RIKA - ROCO

Pellettitakka RIKA - ROCO

RIKA:n valmistamassa ROCO pellettitakassa yhdistyy sekä hienostunut muotoilu että moderni toiminnallisuus. ROCO:n suuri liukuva lasiovi on sen toiminnallisen suunnittelun kohokohta. Se ei pelkästään näytä hyvältä, vaan siinä oleva ohjauspaneeli kosketusnäytöllä takaa vaivattoman käyttökokemuksen. Integroidun WLAN:n ansiosta ROCO pellettitakkaa voidaan ohjata myös älypuhelimen tai tabletin avulla.

Lue lisää RIKA:n sivuilta